Presteren onder druk, waarschijnlijk voor velen een bekend thema. Spanning kan positieve effecten hebben op je alertheid en prestaties. De drang om te presteren kan echter ook ongezonde vormen aannemen en kan een hoop stress met zich meebrengen. 

Graag nodigen we je uit voor onze eerste Business Night waarin het thema ‘presteren onder druk’ centraal staat. Dit evenement zal plaatsvinden op donderdag 22 november 2018 op Avans Hogeschool. Twee bijzondere sprekers zullen ons meenemen in hun persoonlijke verhaal en laten zien wat prestatiedrang met je doet.

 

Nicolien Sauerbreij

Olympisch kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij wint in Vancouver in 2010 een gouden medaille op de reuzenslalom met het snowboard. Dit betekende de 100ste gouden medaille voor Nederland in de geschiedenis van de Olympische Spelen. In februari 2015 beëindigde Nicolien haar lange en imposante carrière. Na haar carrière ging ze aan de slag bij Randstad en heeft ze een opleiding als sportmasseur gevolgd. Tijdens de Business Night zal ze spreken over haar weg naar goud met alle tegenslagen die dit met zich meebrengt.

Patrick Stastra

De druk om te presteren kan echter ook negatieve effecten met zich meebrengen en zelfs uitmonden in een burn-out.  Patrick Stastra is econoom, doceert aan de Universiteit van Amsterdam, maar houdt zich hoofdzakelijk intensief bezig met slimmer werken, timemanagement en productiviteit. Hij leert werknemers, ondernemers en studenten effectiever werken & studeren waarbij focus, rust & technologie de sleutelwoorden zijn. Patrick zal met ons delen wat de gevolgen van prestatiedrang en stress zijn en hoe je hier het beste mee kan omgaan.

 

Het programma
Datum: 22 november 2018
Locatie: Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215, 5223 DE ’s-Hertogenbosch

18:45 uur:           Inloop
19:00 uur:           Opening door dagvoorzitter
19:10 uur:           Nicolien Sauerbreij - Over haar weg naar goud en tegenslagen
20:00 uur:           Korte pauze
20:15 uur:           Patrick Stastra - Over stress vs. productiviteit
21:15 uur:           Afsluiting door dagvoorzitter
21:30 uur:           Opening borrel       
22:30 uur:           Einde Business Night     

Natuurlijk is deze avond voor onze alumni helemaal gratis. 

Voorwaarden aanmelden:

  • De uiterlijke aanmelddatum is 20 november 2018;
  • Wil je als alumni-lid een externe meenemen naar de Business Night? Dat kan! Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en ontvang een kortingscode waarmee €10,- korting verzilverd wordt (normale toegangsprijs voor externen is €30,-).

 

We hopen je te verwelkomen op onze eerste Business Night op donderdag 22 november!

Namens de Evenementencommissie,

Rosalie de Poot, Kees Brekelmans, Marloes Vissers en Willem Jeurissen.

Inschrijven? Klik dan hier 

Agenda 2019

Business Night: Symposium
The Bits and Bytes of Technology

21 november 2019

18:30/22:00

Avans Den Bosch