Commissies

PR-commissie
De PR-commissie houdt zich bezig met het aantrekken van nieuwe leden. De commissie vertegenwoordigt samen met het bestuur de vereniging op de activiteiten en van Avans om daar nieuwe leden te werven. Daarnaast bepaald de commissie hoe zij kan aansluiten op bestaande evenementen van de alumnivereniging en zorgt dat er op evenementen de mogelijkheid is tot inschrijven. Ook het ontwikkelen van nieuwe activiteiten op avans behoort tot de taken van de PR-commissie om op deze potentiële leden kennis te laten maken met de vereniging. De commissie is ook verantwoordelijk voor de drie netwerkborrels op de elke derde donderdag in september, januari en mei.

Wil jij actief worden binnen de PR-commissie of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Seminarcommissie
De seminarcommissie organiseert het grootste evenement van Alumnivereniging MEeR, namelijk het jaarlijkse seminar. De commissie organiseert het evenement, dat traditiegetrouw in november plaatsvindt, van begin tot eind. De commissie bepaald zelf het onderwerp, regelt spreker, locatie en alle andere praktische zaken die hierbij komen kijken. Er is een bestaand draaiboek aanwezig van voorgaande seminars welke de commissie houvast geven. De seminar commissie bestaat uit drie leden van de Alumnivereniging, drie leden van S.V. Zyso (de studievereniging van Bedrijfskunde MER en Human Resource Management) en de academie van HRM en Bedrijfskunde van Avans hogeschool.

 

Wil jij actief worden binnen de seminarcommissie of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie probeert nieuwe relaties aan te gaan, maar onderhoudt ook de bestaande contacten. Hiervoor netwerkt de sponsorcommissie met bedrijven en instellingen. Daarnaast kijkt de sponsorcommissie wat de vereniging kan betekenen voor haar partners, maar inventariseert ook waar de (potentiële) partners van alumnivereniging MEeR ons zouden kunnen versterken. Het primaire doel is het verzekeren van (vaste) inkomsten, dit kan zowel in de vorm van financiële middelen als in de zin van diensten of producten. De middelen die de sponsorcommissie structureel of incidenteel binnenhaalt worden gebruikt om te investeren in bestaande of eventueel nieuwe evenementen van de vereniging.

Wil jij actief worden binnen de sponsorcommissie of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Evenementencommissie (Bedrijfsbezoek & MEeR Toekomst)
De evenementencommissie organiseert het bedrijfsbezoek & MEeR Toekomst. Twee evenementen die jaarlijks op de agenda staan van Alumnivereniging MEeR. Het bedrijfsbezoek wordt jaarlijks geplant in maart/april bij een interessant bedrijf uit de regio om leden kennis te laten maken met diverse bedrijven. MEeR Toekomst is gericht op 4e jaars studenten van de opleiding Bedrijfskunde MER. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in mei op Avans hogeschool. Het doel van MEeR toekomst is om vierdejaars klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Op het evenement zijn sprekers die praktische tips en persoonlijke ervaringen vertellen over het participeren op de arbeidsmarkt. Teven staat leren netwerken, en het gebruiken van je netwerk centraal op MEeR Toekomst.

Daarnaast evalueert de evenementencommissie de evenementen die de vereniging aanbiedt en kijkt eventueel naar mogelijkheden om het aantal evenementen uit te breiden.

Wil jij actief worden binnen de Evenementencommissie of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Evenementen
Meer informatie over voorgaande evenementen vindt je hier.

Agenda 2019

Business Night: Symposium
The Bits and Bytes of Technology

21 november 2019

18:30/22:00

Avans Den Bosch